top of page
Foto van schrijverRonald van Nimwegen

Start Grote Clubactie 2024.

Zaterdag 21 september 2024.

Vandaag begint de Grote Clubactie 2024, een belangrijke bron van inkomsten voor onze club. Al meer dan 10 jaar doen we met de actie mee en met de opbrengst kunnen we veel dingen doen. Nieuwe materialen, clubshirts, kampeerweekend, contributie betaalbaar houden enz. Dit zijn ook de belangrijkste doelen voor dit seizoen. Onze klokken zijn na 10 jaar aan vervanging toe. Er zijn al een paar DGT 2010 klokken defect geraakt. Vervanging van de klokken is een kostbare zaak, een nieuwe klok kost ongeveer 70 Euro. De opbrengsten uit de Grote Clubactie helpen enorm.

Nieuw dit jaar is dat er een keycord is waarop je persoonlijke QR code zit. Een goede verbetering, want de verkoopboekjes waarop de code vorig jaar zat, gebruikten we niet en gingen ongebruikt de papierbak in. Zonde! Nieuw is ook dat kopers kunnen betalen met Ideal. De loten kosten ook dit jaar weer drie Euro per stuk.

Voor verkopers die minimaal 10 loten verkopen (gezinsleden 15) is er weer een SC de Paardensprong gadget. Verkoop je 100 loten dan verdien je het SC de Paardensprong vest. Heb je die al dan mag je in overleg met ons je eigen SC de Paardensprong cadeau uitzoeken.

Verkoop van superloten (50 stuks) aan bedrijven tikt natuurlijk ook lekker aan.

De actie loopt tot 4 november. We hopen weer op een spetterende actie!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page